VM Sporthorses logo
VM Sporthorses

Nieuwsbericht

Onze referenties doen het goed!!

Onze referenties doen het goed!!

01 oktober 2016

We blijven onze referenties volgen en het valt op dat deze allemaal goed presteren..

Zo springen Claire Putters en Cristainville aanhoudend foutloos in de prijzen in de 1m40 rubrieken en werden zij onlangs tweede op het BK Amazones in Loenhout. Cristainville werd als zesjarige -in samenwerking met DB Horses- verkocht aan de familie Putters.

Jane Fonda DVD (Der Senaat x Calvados) werd als zesjarige verkocht en is altijd een zeer opvallende springer geweest. Ze blijft het goed doen en springt nu in AustraliĆ« op zevenjarige leeftijd proeven tot 1m40. Haar amazone Paula Hammood vertelde ons onlangs nog dat ze elke belangrijke wedstrijd van haar jaargang reeds gewonnen heeft...  Bewonder hier een van hun parcours.

Ook lijken we het ideale scholieren paard verkocht te hebben aan Dries Van Dyck. Eloma (Contador x Chin Chin) werd nog maar enkele maanden geleden verkocht als eerste paard voor Dries. De klik is er, met zo goed als enkel foutloze optredens als uitkomst...

Zeker het vermelden waard is Thomas z'n ex-topper Angel van't Hof. Angel springt recent onder het zadel van Niels Bruynseels en meteen mocht ze mee naar de CSI***** Knokke Hippique. Dit ging niet onopgemerkt voorbij met een 7e plaats in de rankingproef. Ook tijdens CSIO***** Hickstead sprong Angel in de prijzen. Hier eindigde ze op een knappe 8ste plaats in de 1m50 proef.

Ook Califa 111 is onlangs verhuisd, naar de stallen van Ludo Philippaerts. Ludo's jongste zoon Anthony springt nu met Califa voortreffelijk in de scholierenproeven. Met meteen reeds enkele klassementen tijdens het nieuwe duo's eerste wedstrijden  in Valkenswaard en Chevenez.

Tenslotte kan ook een Olympische medaillewinnaar aan de referentielijst van VM Sporthorses toegevoegd worden: H&M All In en Peder Fredericson wonnen Zilver in Rio 2016. H&M All In (ex. All in de Vinck) verhuisde door bemiddeling van Thomas als zesjarige van de broers Van Hove naar Nicola Philippaerts. Als zevenjarige behaalde ze een vierde plaats op het WK in Zangersheide, waarna ze verkocht werd aan H&M en onder het zadel van Peder Fredericson kwam met het gekende resultaat: Olympisch Zilver. Gefeliciteerd!

Hebt u nog vragen? Wij staan u met plezier te woord.
Wilt u graag een paard aankopen? Wij adviseren en gaan op zoek naar het ideale paard voor u.
Hebt u een jong, talentvol paard te koop? Misschien interesseert het ons wel.
Contacteer ons!